O nas

STROKOVNJAKI NA PODROČJU USNJA

Ibba plus d.o.o. je družinsko podjetje, ukvarjamo se s prodajo vseh vrst usnja. Poleg tega smo zastopniki grupe Sedac-Meral, ki je vodilni evropski proizvajalec posteljnih in relax mehanizmov.

Več o podjetju Sedac-Meral si lahko ogledate na njihovi uradni spletni strani: https://www.sedac-meral.com/.

V našem prodajnem skladišču na Brnčičevi ulici 29 v Ljubljani najdete vse vrste usnja za tapetništvo, čevljarstvo, galanterijske izdelke in še več.

Proces izdelave usnja spremljamo od začetka do konca. To pomeni, da aktivno sodelujemo z usnjarno že ob samem naročilu, spremljamo proizvodni proces in fizično pregledamo končano usnje v sami usnjarni. Poleg tega testiramo tudi tehnične vrednosti pri usnju.

Z našim znanjem pomagamo tako posameznikom, kot tudi večjim podjetjem, ki v svojem procesu potrebujejo usnje. Ker nudimo veliko vrst usnja za opremo prostorov, lahko svetujemo tudi katero usnje je primerno za določene objekte.

Zadostimo tudi povpraševanju oblikovalcev, arhitektov in raznih izvajalcev, ko iščejo točno določen odtenek, vrsto in tip usnja, četudi takega usnja ni v ponudbi. Imamo možnost, da v usnjarni izdelajo najprej vzorec usnja z vsemi zahtevanimi karakteristikami, po potrditvi naročnika pa se proizvede količina usnja, ki je potrebna.

PODATKI O PODJETJU

Ime podjetja: IBBA PLUS d. o. o.
Sedež podjetja: Brnčičeva ulica 29, 1231 Ljubljana Črnuče
Dejavnost podjetja: trgovina z usnjem
Matična številka: 2169827000
ID za DDV: SI20152965

Poslovni računi:
NLB: SI56 0230 0025 5521 780
ADDIKO BANK: SI56 3300 0000 8452 474